Căutare

joi, 12 mai 2016

VARSTELE DRAGOSTEI - Danielle Steel

Momentan acest produs nu este disponibil 
Editura: Lira
Anul apariției: 2012
Număr pagini: 348
Limba: română
Dimensiuni: 110x180mm
Descriere: Carte în stare excelenta 
Pret 10 lei

Sasha Boardman stie ca este o rasfatata a sortii: are doi copii minunati, prestigioase galerii de arta in Paris si New York, trei case de lux si o casnicie de

Invidiat  pana cand sotul ei este victima unui atac de cord fatal. Distrusa, Sasha se ingroapa in munca, insa viata i-a rezervat inca multe surprize. Intalnirea cu Liam, un pictor nonconformist, al carui comportament impulsiv i-a facut viata personala un dezastru, nu pare sa aduca altceva decat o simpla colaborare profesionala. Firile lor atat de deosebite si diferenta de noua ani dintre ei sunt motive puternice impotriva unei relatii de dragoste  si totusi, miracolul artei le apropie sufletele pe neasteptate. Efortul lor de a tine secreta aceasta relatie considerata de multi oarecum scandaloasa este reusit pana cand o tragedie familiala ii da lui Liam viata peste cap – si cere un sacrificiu la care nici unul dintre ei nu s-ar fi gandit.

Cu o cunoastere desavarsita a sufletului omenesc, Danielle Steel aduce cititorilor in Varstele dragostei o poveste extraordinara de iubire, in care acceptarea compromisurilor, asumarea riscurilor si iertarea greselilor sunt tot atatia pasi spre fericire.

590 de milioane de carti vandute in 47 de tari!


Cel mai vandut autor in viata din toate timpurile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu