Căutare

joi, 17 martie 2016

TRILOGIA NOMILOR - Terry Pratchett (In camion + In excavator + In nava)

Momentan acest produs nu este disponibil
Editura: Corint Junior
Anul apariției: 2007
Număr pagini: 776
Limba: română
Dimensiuni: 130x200mm
Descriere: Carti în stare foarte bună 
Pret 30 lei

In camion:

Pentru miile de nomi marunti care locuiesc sub podelele unui mare magazin universal, nu exista Exterior. Lucruri precum Ziua si Noaptea, Soarele si Ploaia sunt doar niste vechi mituri ciudate. Dar, deodata, o veste cumplita le zdruncina existenta: Magazinul - care reprezinta intreaga lor lume - urmeaza sa fie demolat. Iar Masklin, unul dintre ultimii nomi sositi in Magazin, va fi cel ce va concepe un plan incredibil care ii va duce pe toti nomii in nebanuitele primejdii ale marelui Exterior.

In excavator:

Un nou inceput pare sa-i astepte pe miile de nomi micuti atunci cand se muta in cladirile darapanate ale unei cariere de piatra parasite. Oare asa sa fie? Curand, lucruri ciudate incep sa se intample. Ca de pilda suprafata baltilor, care devine rece si tare, sau ca apa care cade din cer in bucatele inghetate. Apoi apar oamenii, si ei chiar strica totul. Cariera urmeaza sa fie redeschisa, iar nomii trebuie sa lupte pentru a-si apara noul camin. Dar cat timp vor reusi sa-i tina departe pe oameni chiar si cu ajutorul monstrului Jekub?

In nava:

Undeva intr-un loc atat de sus incat nu mai exista si un jos, o nava asteapta pentru a-i duce pe nomi acasa - inapoi in locul de unde au venit. Iar unul dintre nomi, Masklin, stie ca trebuie sa ia legatura cu aceasta nava.


Asta inseamna sa mearga in Florida (oriunde ar fi asta), apoi sa ajunga la lansarea unui satelit de comunicatii (orice ar fi asta). Un plan de-a dreptul ridicol. Un plan imposibil. Dar Masklin nu stie asta, asa ca incearca. Iar primul pas este sa calatoreasca intr-un nou fel de camion, un camion cu aripi - un Concorde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu